Selfieboksen "The kissing booth"

 • Vi havde lånt selfieboksen til vores bryllupsfest. Den satte virkelig prikken over i’et. Det var super sjovt og billederne derfra, kan nogle helt andet, end de traditionelle billeder. Den bragte virkelig gæsterne sammen i mange forskellige konstellationer og var en festlig aktivitet og et stort samtaleemne - den blev kun sjovere og sjovere i løbet af aftenen og natten! Den er helt igennem professionelt lavet, flot at se på og Søren har helt styr på elektronikken, som bare fungerede! Den får vores varmeste anbefalinger!
  Maja & Frands
  Maja & Frands
  -
  Bryllup
 • I forbindelse med min fødselsdag lejede jeg selfieboksen fra ishootpeople.dk. Gæsterne blev opfordret til at tage billeder i løbet af festen. Da apparatet er nemt at anvende blev der taget mange gode selfies. Billederne er af høj kvalitet og giver gode minder om en god fest.
  Kristian Sørensen
  Kristian Sørensen
  -
  Fødselsdag
 • Vi har haft glæden af, at få lov at bruge selfieboksen flere gange. Boksen fungerer upåklageligt og er et meget festligt indslag til enhver fest, som virkelig engagerer ens gæster. Søren stiller selfieboksen op og sørger for den virker. Det er muligt at få eget design på billederne samt at scanne en QR-kode så du kan downloade billedet med det samme. Ellers er Søren lynhurtig i levering af de digitale billeder. Det er desuden muligt at få vist billederne på en skærm, hvis man har en, mens selfieboksen er i gang. Det er en meget pæn boks og ikke et stort skrummel. Den er ultra nem at betjene, og det er en fornøjelse at følge billedernes udvikling gennem en begivenhed. De bedste anbefalinger til Søren og selfieboksen herfra.
  Maria & Mads
  Maria & Mads