Det siger modellerne

Line
Tak for en dejlig oplevelse. Jeg vil helt sikkert arbejde med Søren Rigborg igen, han var utrolig fotograf og pisse rar, jeg siger mange tak her fra.

Line
Model
Anne Christina
Tak for en rigtig god oplevelse sammen med Søren, hans evne til at få mig til at føle mig godt tilpas og i gode hænder er helt afgørende, når man skal have taget billeder. Vi havde drøftet hvilken genre vi ville lave til shootet og han levede fuldt ud op til de forventninger og mere til Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger og glæder mig til at vi skal lave mere arbejde sammen, Tak til dig Søren

Anne Christina
Model
Camilla
Tak for i dag det har været rigtig hyggeligt at arbejde sammen med dig. Du er en rigtig god fotograf. Glæder mig til at lave flere billeder med dig. Skulle hilse fra min søster og sige at hun har hygget sig og er glad for du ville tage billeder af hende også.

Camilla
Model
Rie
Jeg synes, at det var en rigtig spændende, sjov, god og lærerig oplevelse. Det var rart, at du inden shootet gav mig billeder til inspiration og retningslinje – gjorde det nemmere at forberede mig, så jeg ikke var på bar bund. Samtidig synes jeg, at du var god til at guide mig, og det var også fedt, at computeren var sat til, så man kunne se billederne med det samme – gjorde det muligt for mig at se, hvad der fungerede, og hvad der ikke gjorde.

Rie
Model
Christina
Tak for i aften. Jeg synes det er gået godt, der er ikke rigtigt noget at sætte en finger på. Jeg vil gerne arbejde sammen med dig igen, så skal jeg nok arbejde med min anspændte mund.

Christina
Model
Cecilie
Dagen idag har været super hyggelig og læringsfuld. Du er super rar og let at arbejde med. Du får en til at føle sig hjemme og tilpas. Tak for en god aften, håber vi kan lave noget igen hvis du har lyst.

Cecilie
Model
Henriette
Jeg vil bare sige tusinde tak for igår. Det var virkelig rart og en god oplevelse at arbejde sammen med dig. Den bedste oplevelse hidtil jeg har haft med en fotograf. Synes at det kunne være så fedt at eksperimentere med mange andre ting sammen med dig

Henriette
Model
Silje
Jeg følte mig straks tryg da jeg kom ind i dit hjem, synes specielt det var godt at vi startede med at sætte os ned og snakke lidt om tingene. Alt gik som smurt, og blev VIRKELIG overrasket over resultatet. Du er en super dygtig fotograf, og vi skal helt sikkert lave mere sammen!

Silje
Model
Sofie
Tak for en kanon oplevelse. Det har virkelig været en god udfordring. Det var sjovt og du er rigtig god til at skabe trygge omgivelser. God kommunikation. Du er god til at fortælle hvis der er noget der er godt, og også hvis der er noget knapt så godt du er en super god fotograf, og man føler sig aldrig overladt til sig selv.

Sofie
Model
Mia
Tusind tusind tak for en dejligt oplevelse i morges. Koldt men det hele værd.

Mia
Gravid
Sanne
Er total høj efter denne fede dag. .. Hold nu op det var mega fedt. Og når jeg så ser på de smukke og frække billeder DU har taget. Tænker jeg kan det virkelig passe de kan være så flotte ... Du er total cool og professionel. Var helt ny og følte mig alligevel som en fotomodel 1000 tak for den fedeste dag ... Kan kun anbefale dig til alle.

Sanne
Model
Christina
Behagelig at arbejde sammen med. Hele oplevelsen værd. Kommer med gode ideer og lytter til modellen. Et godt samarbejde om at skabe et godt resultat. kan klart anbefales.

Christina
Model
Victoria
Super fed oplevelse, og en fantastisk dygtig fotograf. Kan varmt anbefales.

Victoria
Model
Henriette
Jeg synes det har været en super dag! Det har været sjovt og spændende at arbejde sammen med dig igen, og synes det er rart og trygt at få taget billeder i dit selskab. Jeg vil meget gerne finde ud af noget en anden gang!

Henriette
Model
Louise
Tusinde tak for en hyggelig dag. Det har været en rigtig god oplevelse og jeg synes dit arbejde er super godt! Synes billederne er blevet super gode, og det var super interessant det du kunne fortælle mig om billederne i forhold til hvor meget lyset havde at sige på resultatet. Synes du virker super professionel når det kommer til dit arbejde og det bliver ikke gjort halvt. så tak for en rigtig god oplevelse.

Louise
Model
Stine
Har igen fået lavet nogle super lækre billeder hos Søren. Han er super god, skaber en afslappet stemning samtidig med han har et stort overblik og er professionel. Sidst var vi 5 modeller og Søren og Jesper Kongsted som fotografer. Det blev super godt

Stine
Model
Maria
Søren er en super fed fotograf og kan varmt anbefale ham og han levere super skønne billeder i en god kvalitet ? Shootet var rigtig godt og vi fik grint meget ?

Maria
Gravid
Ellen
Igen og igen har han leveret super fede billeder. Er super glad for at være ved Søren, fordi det både er sjovt og hyggeligt at få lavet billeder. Kan varmt anbefales, og det er heller ikke sidste gang jeg kommer forbi

Ellen
Model
Maja & Frands
Vi havde lånt selfieboksen til vores bryllupsfest. Den satte virkelig prikken over i’et. Det var super sjovt og billederne derfra, kan nogle helt andet, end de traditionelle billeder. Den bragte virkelig gæsterne sammen i mange forskellige konstellationer og var en festlig aktivitet og et stort samtaleemne - den blev kun sjovere og sjovere i løbet af aftenen og natten! Den er helt igennem professionelt lavet, flot at se på og Søren har helt styr på elektronikken, som bare fungerede! Den får vores varmeste anbefalinger!

Maja & Frands
-
Bryllup
Kristian Sørensen
I forbindelse med min fødselsdag lejede jeg selfieboksen fra ishootpeople.dk. Gæsterne blev opfordret til at tage billeder i løbet af festen. Da apparatet er nemt at anvende blev der taget mange gode selfies. Billederne er af høj kvalitet og giver gode minder om en god fest.

Kristian Sørensen
-
Fødselsdag
Maria & Mads
Vi har haft glæden af, at få lov at bruge selfieboksen flere gange. Boksen fungerer upåklageligt og er et meget festligt indslag til enhver fest, som virkelig engagerer ens gæster. Søren stiller selfieboksen op og sørger for den virker. Det er muligt at få eget design på billederne samt at scanne en QR-kode så du kan downloade billedet med det samme. Ellers er Søren lynhurtig i levering af de digitale billeder. Det er desuden muligt at få vist billederne på en skærm, hvis man har en, mens selfieboksen er i gang. Det er en meget pæn boks og ikke et stort skrummel. Den er ultra nem at betjene, og det er en fornøjelse at følge billedernes udvikling gennem en begivenhed. De bedste anbefalinger til Søren og selfieboksen herfra.

Maria & Mads
Marina
Hvis du finder en god portræt og beauty fotograf - så det er Søren Rigborg. Han er meget dygtigt og har mange profesional materialer som arbejder han med. Jeg har haft en god oplevelse med ham og fik manger finner billeder.

Marina
Model
Sanne
Fantastisk dygtig fotograf, der giver en dejlig afslappet atmosfære og samtidig nogle eminent gode billeder! Det var en af mine første oplevelser med at stå foran et kamera, og jeg følte mig i den grad tryg hele vejen igennem. Desuden blev resultatet bliver super godt! Kan klart anbefales!

Sanne
Model
Mia
Rigtig god og professionel oplevelse med fotografen. Han er rigtig dygtig og samtidig giver han en tryg og afslappet atmosfære. Billederne er blevet rigtig gode og jeg ser frem til at samarbejde mere med ham. Klart varm anbefaling herfra!

Mia
Model
Emile
Rigtig god oplevelse - både shootet og det endelige resultat. Kan varmt anbefale Søren som fotograf. Meget professionel og personlig oplevelse ☺️

Emile
Gravid
Winnie
Inden shootet var det rart at være oplyst om forskellige typer potentialer for billeder og også om hvilke ting der kunne være gode at medbringe til selve dagen. Det var en hyggelig og afslappet atmosfære jeg blev mødt med på shootet. Det gjorde uden tvivl at jeg kunne slappe meget af og føle mig tryg. Det var godt at få at vide at der sagtens kunne tages mange billeder uden de nødvendigvis blev gode. Det hele forgik i mit tempo og var professionelt og trygt. Tiden fløj afsted. Gode råd om make up og andre vinkler blev kommunikeret på en afslappet måde. Der var en dejlig kemi og tillid under hele shootet. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse som jeg bliver helt høj af at tænke tilbage på. Jeg håber jeg en dag får chancen for noget lignende igen. Jeg er enormt glad for de færdige billeder. De viser klart min bedste side. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse, med fede resultater!

Winnie
Model
Camilla
Vi synes at vi havde en kanon dag/aften med dig igår! – aldrig har jeg prøvet at have det så sjovt til et photoshoot, også samtidig komme hjem med så gode billeder. Vi blev ret hurtig enige om derude, da vi lige holdte 5 minutters pause, at vi havde det utrolig sjovt, og at det var super behageligt at være i dit selskab! Vi synes du gjorde det til en rigtig god oplevelse, og vi synes du er super dygtig! Din tålmodighed er det bedste, det er så rart at vi kunne mærke, at der virkelig ingen stress var, og vi bare kunne tage alt i et roligt tempo! Kæmpe ros til dig! Jeg kan kun anbefale dig til andre.

Camilla
Model
Louise
D. 22.3-15 kørte jeg fra Skanderborg og til Skive, for at få taget billeder i studiet hos Søren. Det var 3 gang, jeg stod foran en fotograf, og 1. Gang jeg stod foran Søren, men forhåbentligt ikke sidste gang. Søren er meget rolig, smilende og nede på jorden. Utrolig nem at snakke med, og jeg følte mig i gode hænder efter meget kort tid. Jeg fik overskredet nogle grænser, uden tvang! Og Søren var rigtig god til, hele tiden at koncentrere sig, og være opmærksom på, hvordan jeg havde det med de forskellige situationer. Jeg kan varmt anbefale Søren som fotograf. Sød og professionel mand. Det var alle kilometerne værd, at tilbringe timer i studiet i selskab med Søren.

Louise
Model
Camilla
Søren var en fornøjelse og arbejde sammen med under hele dagen. Dejligt komme ind og blive taget imod på sådan en måde, han gjorde sådan jeg følte mig helt tryg og rolig ved at være der, og jeg skulle slappe af og føle mig godt tilpas mens jeg fik taget billeder. Og det gjorde jo også at vi fik taget nogen super gode billeder i løbet af dagen. Og at man kunne se en udvikling igennem hele dagen på billederne. Jeg har nydt og tilbringe min dag sammen med Søren. Og vil helt sikkert gerne få taget billeder ved ham igen. Er fuldt ud tilfreds! Han er rigtig dygtig!

Camilla
Model
Cecilie
Jeg syntes det har været super hyggeligt. Har aldrig oplevet en fotograf der har så godt styr på sit lys og kamera at jeg kan være tilfreds selv med de uredigerede billeder. Det var rigtig lækkert at billeder bare sad i kassen med det samme så vi ikke skulle bruge flere timer på at få 2-5 gode billeder. Søren er super rar og herlig at arbejde sammen med!

Cecilie
Model
Kathrine
Synes det har været vigtig sjovt, og kan mærke du er meget professionel. Syntes også du er god til at snakke med modellen. Bliv endelig ved med det, det giver tryghed!

Kathrine
Model
Hanna
I dag var jeg til mit allerførste shoot nogensinde og det var ved Søren Rigborg. Jeg var selvfølgelig super nervøs, som man nu er, når det er første gang, men Søren fik mig ligeså stille til at give mere og mere slip, dog stadig i mit tempo. Super flink og ikke mindst god og professionel fotograf, som både formår at få modellen med på banen med ideer, men samtidigt også at holde det professionelt. Søren fik mig til at føle mig tryg ved situationen og guidede mig rigtig godt hen ad vejen igennem shootet. Shootet gik rigtig godt og vi fik nogle rigtig gode billeder ud af det. Jeg glæder mig enormt meget til at se de færdige billeder. Jeg har fået blod på tanden til at gå videre med det at være model takket være Søren og kan ikke vente til næste gang jeg skal stå foran kameraet.

Hanna
Model
Charlotte
Jeg sad den anden da og kiggede billeder. (Har jo allerede taget en million af ham) og kom så tilbage til billederne du tog. Og der er ingen tvivl om, at jeg efter fødslen er blevet endnu mere stolt og glad for billederne. Vi kendte ikke hinanden da vi aftalte at skulle tage billederne, og jeg var meget spændt, da det jo er lidt grænseoverskridende at skulle så forholdsvist afklædt foran et kamera. Man alt min usikkerhed blev gjort til skamme. Du var rolig og meget professionel. Du har en fantastisk evne til at få det smukke frem i graviditetskroppen. Jeg var sikker på at der skulle redigeres en del i billederne, men du har holdt dig til det naturlige, som jeg er endnu mere glad for efter jeg har født. Jeg kan kun anbefale dig på det kraftigste. Man får en fed oplevelse og et ubeskriveligt minde fra den smukke tid det var, at være gravid.

Charlotte
Gravid
Simone
Jeg synes, det var er rigtig behageligt shoot. Det er første gang, mine grænser er blevet rykket så meget, men det var på intet tidspunkt ubehageligt og jeg følte mig ikke udstillet. Jeg var meget tilpas med situationen hele vejen igennem, og følte mig hurtigt afslappet foran kameraet. Så stor ros til dig – for havde du ikke selv været så afslappet og meget ligetil, så havde jeg heller ikke været det. Og så var det fedt, at vi kunne komme med vores ideer og at du kom med nogle, så hver især fik det, de gerne vil have.

Simone
Gravid
Kristina
1000 tak for en dejlig morgen og formiddag sammen med dig. Det er ren fornøjelse at arbejde sammen med dig – du skaber en dejlig og tryg stemning, som gør det nemmere at levere det bedste af sig selv.. Du har et super godt blik for helhedsbilledet og dine billeder afspejler både modellens tanker og dine egne visioner. Håber snart at kunne arbejde sammen med dig igen

Kristina
Gravid
Celina
Søren er en super dygtig og professional fotograf, men hvor der er stadig plads til hygge og snak. Jeg havde et super godt shoot med Søren, hvor jeg følte mig tryg og omgivet af gode mennesker! Søren er en fantastisk fotograf, som varmt kan anbefales til alle!

Celina
Model
Helene
Et samarbejde med Søren Rigborg, er afslappende og sjovt, der er plads til snak og seriøsitet. Søren formår at skabe trygge rammer for modellen og få det bedste ud af modellen, og skabe nogle virkelig gode billeder. Min egen oplevelse var meget positivt Søren tog sig den tid der skulle til for at jeg som model, fik løsenet op og turde posere bedre foran kameraret, jeg selv gik derfra glad og smilende og har fået mod på at stå model igen. et samarbejde med Søren kan klart anbefales.

Helene
Model
Malene
For én som mig, der ikke er vant til at stå foran et kamera, kan det synes grænseoverskridende og meget fremmed, at skulle stille sig op foran en fotograf og vise fotografen den tillid, som er nødvendig, for at han kan gøre sit arbejde. Jeg var derfor meget spændt inden jeg tog til Skive for at få taget billeder af mig og min runde mave sammen med min store datter. Jeg havde forinden haft en god kommunikation med Søren, der havde været sød til at forholde sig konstruktivt til mine ønsker og ideer, såvel som berolige mig om, at vi nok skulle få et godt resultat i et tempo, hvor både jeg og min datter kunne være med. Han levede til fulde op til netop dette – det var en virkelig god oplevelse at være i hans studie! Selv min generte og lidt vanskelige 7-årige havde en god oplevelse og vi gik begge meget glade derfra. Søren arbejder meget professionelt, fokuseret og gør ikke tingene forhastet eller halvhjertet – der bliver kræset for detaljerne, så fx lyset er helt rigtigt. Dette giver en tryg fornemmelse, hvor vi både kunne grine sammen og være ærlige. Alt i alt kan jeg kun give Søren mine varmeste anbefalinger!

Malene
Gravid
Heidi Rikke
Nogle gange har man noget, man ikke vidste, man havde. Somme tider kan man noget, som man ikke troede, man kunne. Ind imellem udfordres man og klarer det. Til tider fjerner man sit filter og giver den en skalle i en grad, som man sjældent har gjort før. Alt dette og mere til oplevede jeg på mit fotoshoot – en grænseoverskridende og totalt fed oplevelse sammen med Søren, der, med sin professionalisme og dejlige personlighed, var den perfekte støtte og guide – ud over selvfølgelig at være helt genial til at tage billeder, der har gjort mig både stolt og glad. Søren er behagelig at arbejde med, ærlig og tager tingene i et stille op roligt tempo – herudover oplevede jeg en hyggelig og nede-på-jorden atmosfære, der gav en uformel og komfortabel stemning. Jeg kan varmt anbefale Søren, og sender ham min tak for denne gang – Sikke et positivt boost!! Han kan sit kram, at I ved det!

Heidi Rikke
Model
Nickie-Sabrina
Jeg er super glad for de billeder der blev taget. Jeg var meget nervøs da det var første gang jeg prøvede det, men synes du var god til at være sikker på at jeg havde det godt i situationen. Det gjorde mig tryg. Det var udfordrende, og fik helt klart prøvet nogle grænser af. Vil klart anbefale dig videre. Tak for denne gang.

Nickie-Sabrina
Model
Maria
Danmarks næste gravide topmodel Jeg var så heldig at lokke Søren Rigborg til at tage billeder af mig da jeg var 35 uger henne i min graviditet. Jeg ankom til Sørens studie og følte mig stor, besværet og meget lidt fotogen og gik derfra fotogen, let som en fjer og ufattelig glad for resultatet. Jeg har aldrig deltaget på andre billeder end de obligatoriske familie- og feriebilleder, men samtidig var jeg helt afklaret omkring, at jeg søgte nogle billeder som var andet end bamser, hjerter og lyserødt tyl. Jeg vidste, dette ville sætte krav til mig og fotografen. Sørens talent for mennesker og afslappede natur kombineret med professionalisme til fingerspidserne, et stort talent og tålmodig guidning af mig gjorde, at det lige præcis var de billeder jeg fik. Alt dette i en afslappet og god stemning. Søren var utrolig lydhør overfor de ønsker jeg havde, samtidig med at han var en aktiv medspiller i at komme med forslag og gode idéer. Og jeg må endnu engang rose Søren for at hans idéer bare virkede uden de store anstrengelser hvorimod der skulle arbejdes en hel del for mine idéer. Maria – Absolut ikke nogen fotomodel men 35 uger gravid.

Maria
Gravid
Cecilie
Vi har haft en 100pct positiv oplevelse 🙂 vi var så trætte i går, men alligevel HØJE efter at det havde været så god en dag. Vi talte meget om det hele i går, og var så overrasket over at du var så Proff. Oplevelsen her kan vi leve længe på, og det giver altså lige et BOOST til at man giver den en ekstra skalle. Udover alt det arbejdsmæssige, må vi da også sige at både du og dine “assistenter” er nogle rigtig hyggelige og fornøjelige mennesker at omgås, så også på den måde har det været utroligt sjovt. Vi er allerede nu begyndt at tale om hvad vi kan gøre bedre og anderledes til næste shoot. Vores nye lille veninde Naomi holder vi kontakten med, og vil gerne lave yderligere samarbejde med hende i fremtiden. Så Søren FED FED oplevelse.

Cecilie
Webshop ejer
-
Janne
I forbindelse med mit første fotoshoot nogensinde, kan jeg uden tvivl anbefale Søren Rigborg som fotograf. Søren er helt fantastisk at arbejde med, fordi han bl.a. er imødekommende, professionel, ambitiøs og seriøs, og derudover indeholder han alle de elementer, der skal til, for at man føler sig helt tryg og yder sit bedste. Han bærer på utrolig mange menneskelige kvaliteter, hvilket gør, at jeg følte mig helt tryg, også selvom jeg i først omgang var piv nervøs og følte mig akavet. Fotoshootet foregik i højt humor og jeg fik flyttet nogle grænser, jeg ALDRIG i min vildeste forstand havde troet, at nogen kunne få mig til – det kunne Søren, fordi han gjorde det i mit tempo og derudover argumenterede han altid for hans idéer. Mine fordomme omkring skumle og perverse fotografer er uden tvivl blevet gjort til skamme. Søren er en lattermild, ærlig og behagelig person, og han skal med garanti tage dine næste billeder, for så bliver du aldrig skuffet – kæmpe ros til Søren!

Janne
Model
Pernille & Laura
Tak for igår, vi havde en super aften Vi har snakket lidt om det, og er egentligt ret enige om, hvad vi synes både om dig som fotograf og om selve oplevelsen. For det første skal det nævnes, at du til fulde levede op til vores forventninger som fotograf. Selvom det var meget grænseoverskridende (på den gode måde) i starten, følte vi selv, at det blev lidt lettere senere hen på aftenen. Og som vi også snakkede om igår, så var det super, at blive guidet og vejledt af dig løbende igennem billederne, det viste sig jo, at du havde ret i sidste ende Vi er rigtig glade for, at vi valgte dig til vores første shoot! Du er en dygtig fotograf, og du er god til at gøre dem, du arbejder sammen med, trygge ved situationen.

Pernille & Laura
Modeller
Line
Tak for endnu et hyggelig shoot, denne gang i studiet – Det har været en vildt hyggelig, udfordrende og lærerig aften i fantastisk godt selskab Er sikker på at resultaterne bliver fantastiske med dit høje ambitionsniveau, professionalisme og sidst min ikke mindst, store tålmodighed. Vi ser allerede nu frem til næste gang.

Line
Model
Camilla
Var så heldig, at lave modelbilleder med Søren. Var en rigtig god oplevelse, da han er rigtig rar og sød arbejde med, så kan helt sikkert anbefales

Camilla
Model
Sara
Tak for super professionelt arbejde. Gode rammer, skaber gode billeder. Kan klart anbefales. Tak for en super aften.

Sara
Model
Rosa
tak for idag, det har været en super god dag og en fed oplevelse

Rosa
Model
Karina
Jeg synes det var rigtig sjovt at prøve 🙂  Jeg følte mig godt tilpas og vil helt sikkert gerne prøve det en anden gang

Karina
Model