Portfolio - gravid


Her finder du et udvalg af mine billeder. Kontakt mig hvis du også skal være med her på siden 🙂

Mia
Tusind tusind tak for en dejligt oplevelse i morges. Koldt men det hele værd.

Mia
Gravid
Maria
Danmarks næste gravide topmodel Jeg var så heldig at lokke Søren Rigborg til at tage billeder af mig da jeg var 35 uger henne i min graviditet. Jeg ankom til Sørens studie og følte mig stor, besværet og meget lidt fotogen og gik derfra fotogen, let som en fjer og ufattelig glad for resultatet. Jeg har aldrig deltaget på andre billeder end de obligatoriske familie- og feriebilleder, men samtidig var jeg helt afklaret omkring, at jeg søgte nogle billeder som var andet end bamser, hjerter og lyserødt tyl. Jeg vidste, dette ville sætte krav til mig og fotografen. Sørens talent for mennesker og afslappede natur kombineret med professionalisme til fingerspidserne, et stort talent og tålmodig guidning af mig gjorde, at det lige præcis var de billeder jeg fik. Alt dette i en afslappet og god stemning. Søren var utrolig lydhør overfor de ønsker jeg havde, samtidig med at han var en aktiv medspiller i at komme med forslag og gode idéer. Og jeg må endnu engang rose Søren for at hans idéer bare virkede uden de store anstrengelser hvorimod der skulle arbejdes en hel del for mine idéer. Maria – Absolut ikke nogen fotomodel men 35 uger gravid.

Maria
Gravid
Kristina
1000 tak for en dejlig morgen og formiddag sammen med dig. Det er ren fornøjelse at arbejde sammen med dig – du skaber en dejlig og tryg stemning, som gør det nemmere at levere det bedste af sig selv.. Du har et super godt blik for helhedsbilledet og dine billeder afspejler både modellens tanker og dine egne visioner. Håber snart at kunne arbejde sammen med dig igen

Kristina
Gravid
Simone
Jeg synes, det var er rigtig behageligt shoot. Det er første gang, mine grænser er blevet rykket så meget, men det var på intet tidspunkt ubehageligt og jeg følte mig ikke udstillet. Jeg var meget tilpas med situationen hele vejen igennem, og følte mig hurtigt afslappet foran kameraet. Så stor ros til dig – for havde du ikke selv været så afslappet og meget ligetil, så havde jeg heller ikke været det. Og så var det fedt, at vi kunne komme med vores ideer og at du kom med nogle, så hver især fik det, de gerne vil have.

Simone
Gravid
Charlotte
Jeg sad den anden da og kiggede billeder. (Har jo allerede taget en million af ham) og kom så tilbage til billederne du tog. Og der er ingen tvivl om, at jeg efter fødslen er blevet endnu mere stolt og glad for billederne. Vi kendte ikke hinanden da vi aftalte at skulle tage billederne, og jeg var meget spændt, da det jo er lidt grænseoverskridende at skulle så forholdsvist afklædt foran et kamera. Man alt min usikkerhed blev gjort til skamme. Du var rolig og meget professionel. Du har en fantastisk evne til at få det smukke frem i graviditetskroppen. Jeg var sikker på at der skulle redigeres en del i billederne, men du har holdt dig til det naturlige, som jeg er endnu mere glad for efter jeg har født. Jeg kan kun anbefale dig på det kraftigste. Man får en fed oplevelse og et ubeskriveligt minde fra den smukke tid det var, at være gravid.

Charlotte
Gravid
Malene
For én som mig, der ikke er vant til at stå foran et kamera, kan det synes grænseoverskridende og meget fremmed, at skulle stille sig op foran en fotograf og vise fotografen den tillid, som er nødvendig, for at han kan gøre sit arbejde. Jeg var derfor meget spændt inden jeg tog til Skive for at få taget billeder af mig og min runde mave sammen med min store datter. Jeg havde forinden haft en god kommunikation med Søren, der havde været sød til at forholde sig konstruktivt til mine ønsker og ideer, såvel som berolige mig om, at vi nok skulle få et godt resultat i et tempo, hvor både jeg og min datter kunne være med. Han levede til fulde op til netop dette – det var en virkelig god oplevelse at være i hans studie! Selv min generte og lidt vanskelige 7-årige havde en god oplevelse og vi gik begge meget glade derfra. Søren arbejder meget professionelt, fokuseret og gør ikke tingene forhastet eller halvhjertet – der bliver kræset for detaljerne, så fx lyset er helt rigtigt. Dette giver en tryg fornemmelse, hvor vi både kunne grine sammen og være ærlige. Alt i alt kan jeg kun give Søren mine varmeste anbefalinger!

Malene
Gravid
Maria
Søren er en super fed fotograf og kan varmt anbefale ham og han levere super skønne billeder i en god kvalitet ? Shootet var rigtig godt og vi fik grint meget ?

Maria
Gravid